Kaufen & Verkaufen2020-02-08T08:50:00+00:00

AANKOOP

De aankoop van een jacht is vaak een moeilijke beslissing en een hele investering. Als koper van een jacht verwacht u zekerheid en vakkennis. Altena Yachtbrokers is onderdeel van de jachtwerf Altena Yachting, een bedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in het bouwen en verkopen van jachten. Hierdoor is Altena Yachtbrokers in staat om u te allen tijde te adviseren en ondersteunen tijdens de aankoop van uw droomjacht!

Belangrijke punten bij de aankoop

 • Zekerheid
  Een boot kopen is een hele investering, dat doet u niet als u niet zeker bent van uw aankoop. U wilt er zeker van zijn dat de boot in goede staat is en dat u de juiste prijs betaald. Om de zekerheid te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Hiswa vereniging en EMCI gecertificeerd jachtbemiddelaar.
 • Aankoopkeuring
  Belangrijk bij de aankoop van een boot is de aankoop keuring. Deze keuring wordt gedaan door een onafhankelijke keurmeester die u als koper zelf mag uitzoeken.

VERKOPEN

Altena Yachtbrokers weet als geen ander wat het voor u betekent om uw schip te verkopen. Daarom aan ons de taak om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Altena Yachtbrokers gaat te werk met een heldere en actieve verkoopprocedure die in goed overleg met u als opdrachtgever wordt samengesteld en nagestreefd.

Belangrijke punten bij de verkoop

 • Presentatie van uw jacht
  Het is van belang om mooie, overzichtelijke foto’s van uw jacht te maken. De foto’s zijn in het huidige internet tijdperk zo belangrijk dat wij graag aandacht besteden aan goed beeldmateriaal! Daarnaast is het van belang om de informatie bij de advertentie zo compleet mogelijk te maken, hoe meer dat mensen over het schip op voorhand weten des te minder twijfels worden opgewekt.
 • Presentatie interieur
  Bij een bezichtiging moet een geïnteresseerde zoveel mogelijk het gevoel krijgen van zijn ‘eigen’ schip. Hierdoor is het van belang om persoonlijke spullen van boord te halen en de bergruimtes, hutten en koelkasten leeg te halen. Zo wordt tijdens een bezichtiging een goed beeld van het schip weergegeven, zonder dat er spullen van iemand in de weg liggen. Daarnaast is het van belang dat het schip schoon en fris is, de eerste indruk is vaak doorslaggevend! Dit is ook van belang voor het maken van goede foto’s zodat wij uw schip zo goed mogelijk kunnen presenteren.
 • Presentatie exterieur
  Het is van belang om uw jacht schoon en netjes te presenteren. Kiest u ervoor om uw schip bij ons in de verkoophaven te leggen, kunnen wij in overleg met u, het schip bijhouden zodat het op ieder moment bezichtigd kan worden.
 • De juiste vraagprijs
  Als eigenaar van een schip bent u snel geneigd om de waarde van uw boot te hoog in te schatten. Dit komt mede door de emotionele waarde die u aan uw boot hecht en de prijs die toentertijd betaald is voor de boot. Belangrijk is dat er de juiste vraagprijs gevraagd wordt, een te hoge vraag prijs kan betekenen dat uw boot onnodig lang te koop ligt en dat kost u uiteraard ook geld. De marktsituatie is constant in beweging en daarom maken wij een persoonlijk verkoop voorstel met actueel marktonderzoek. Hierdoor kunnen wij u een reële vraagprijs en te verwachten verkoopprijs en/of biedingen aantonen.

UW BOOT VERKOPEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upload hier foto(s) van uw boot*

Bij het versturen van die formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website. *