Over ons2022-02-21T08:51:43+00:00

OVER ONS

Altena Yachtbrokers is medio 2018 ontstaan en is onderdeel van het bekende Altena Yachting & Altena Marine. De nieuwe dienstverlening binnen de Altena Group zal zorgdragen voor een professionele bemiddeling van gebruikte motorjachten. Maurice Pols is de contactpersoon voor Altena Yachtbrokers.

Door onze uitgebreide kennis van motorjachten, de beschikking over de benodigde faciliteiten en 50 jaar ervaring in de jachtbouw, kan Altena Yachtbrokers kopende en verkopende partijen te allen tijde ondersteunen. De jachtbemiddeling beschikt over een nieuwe, ruime verkoophaven gelegen aan de A27 en de Bergsche Maas. De verkoophaven heeft ruimte voor circa 30 schepen, waarbij elk schip een eigen vingerpier en walstroomvoorziening tot zijn beschikking heeft.

Altena Yachtbrokers is altijd op zoek naar gebruikte motorjachten. Door uw schip te koop aan te bieden via Altena Yachtbrokers maakt u gebruik van lage provisiekosten en wordt uw schip op een professionele manier onder de aandacht gebracht. Daarnaast hanteren wij het “no cure no pay” principe.

Altena Yachtbrokers is lid van de HISWA vereniging en werkt via de HISWA algemene aannemings- verkoop- en leveringsvoorwaarden tijdens de verkoop van een schip. Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de ANWB en de Consumentenbond. Ze scheppen duidelijkheid bij het zakendoen tussen klanten en ondernemer (HISWA-leden). In deze voorwaarden staan welke afspraken gelden bij onderwerpen als overeenkomsten, garantie, levering, levertijd, prijs en betaling.

De jachtmakelaars van Altena Yachtbrokers zijn EMCI gecertificeerd. Het EMCI Register is een stichting die de kwaliteit in deze beroepsgroep waarborgt. Een EMCI Yachtbroker heeft een professionele opleiding tot jachtmakelaar afgerond en is verplicht om periodiek zijn kennis en vaardigheden te onderhouden. Onze makelaars hebben dus verstand van zeken en veel kennis in huis, u kunt vertrouwen op ons advies.

UW BOOT VERKOPEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upload hier foto(s) van uw boot*

Bij het versturen van die formulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website. *